Geniet het hele jaar door van uw tuin met een veranda!

We koesteren onze tuin met veel zorg. Een schitterende grasmat, een geurend bloementapijt, de strakke haag en een slingerend pad tussen de bomen. We maken van onze tuin maar al te graag een heus park.

Daar zouden we eigenlijk elke dag van moeten kunnen genieten. Daarom is een veranda zonder meer belangrijk. Ze biedt ons altijd een panoramische 'doorkijk'. Een open vizier op de natuur. Met een veranda kunnen we ook een stukje tuin binnenbrengen in alle mogelijke vormen en stijlen.

De schaduwrijke beschutting van een pergola

Een fraai terras ademt de sfeer uit van de tuin en maakt ruimte voor ontspanning, een eethoek, een rustplaats. Om dat te bereiken moet u het ideale evenwicht vinden tussen planten, siervoorwerpen en meubelen. Een pergola mag daarbij niet ontbreken. Ze biedt schaduw aan mens, dier of plant. Ze dient als beschutting tegen weer en wind of is de letterlijke steunpaal voor die prachtige klimop of honingrijke bloemen.

Met een pergola kunt u heel wat richtingen uit. Ze kan een apart, gezellig hoekje worden of dienen als scheiding tussen terras en groentetuin. Pergola's voegen altijd iets toe aan de inrichting van tuin en terras.

Hebt u nog vragen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie!